Digitalna štampA

 

 

Digitalna stampa je najbrži vid dobijanja štampanog otiska. Zahvaljujući novim tehnologijama, to je sada i jedan od najkvalitetnijih vidova štampe. Svakako treba istaći da je znatno jeftiniji od offset štampe.

 

Priprema direktno sa kompjutera odlazi digitalni printer, koji za nekoliko trenutaka izbacuje prvi otisak.

 

Saznajte više

O nama

 

 

Miltin korača novim putevima, negujući porodičnu tradiciju vrhunske štampe na svim vrstama papira i u svim tehnikama, paralelno gradeći svoje ime u jednom novom svetu, u kome je teško napraviti razliku između lepote poklona i onoga u čemu je zapakovan, učeći ljude da daruju pre svega lepe želje, a potom i sitnice spakovane sa puno ljubavi, darujući time jednako lepotu i luksuz u papiru.

 

Saznajte više

Ambalaža

 

 

Njenom veličanstvu” kesi poklonili smo posebnu pažnju i od jednog tako običnog predmeta stvorili umetnost.

 

Ispričane su mnoge zanimljive priče o sklopljenom papiru, a kod nas i jedna jedinstvena modna revija kesa na svetu, započeti džemper, crvena i zelena jabuka…

 

Saznajte više

NAJVAŽNIJI SU SNOVI - Dobrodošli u svet lepote, mladosti i bisera grafičkog oblikovanja nastalih u okrilju Miltina. Kažu: ko traži svetlost, nađe je! Tako smo mi, sada već pomalo davne 1990. godine, razmišljajući kuda da usmerimo svoj porodični brod, odlučili da svetlost tražimo u svojoj domovini. Ovo je, nadamo se, divna i zaslužena potvrda da smo je našli.

FILOZOFIJA POSLOVANJA - VIZIJA ŽIVOTA

 

Stvaranje novog života je magija prirode, a nama velika radost i obaveza. Novi život je i inspiracija. Kada su se rodili Miloš i Kristina-Tina, njihova imena su utkana, sada već davne 1990, u još jedan novi život- štampariju Miltin, koja u sebi nosi razvoj i radosti njihovih života.

 

 

 

USLUGE PAKOVANJA

 

Zamislili smo jednu želju, jednu - najlepšu. Umotali smo je u najfiniji od svih vaših snova, u nadi da će se ostvariti. Dodali smo tome pregršt ljubavi, tako da od danas čitav svet ispunjen srećom hrli ka vama.

 

 

 

Miltin na INSTAGRAMU