O nama

 

Miltin korača novim putevima, negujući porodičnu tradiciju vrhunske štampe na svim vrstama papira i u svim tehnikama, paralelno gradeći svoje ime u jednom novom svetu, u kome je teško napraviti razliku između lepote poklona i onoga u čemu je zapakovan, učeći ljude da daruju pre svega lepe želje, a potom i sitnice spakovane sa puno ljubavi, darujući time jednako lepotu i luksuz u papiru. Iza jedinstvenih, izgledom skupocenih, pakovanja stoje dugi sati do rađanja nove ideje, filigranskog rada na realizaciji, brušenja do potpune perfekcije.

 

U svetlu „Umetnosti pakovanja i darivanja“ stvaramo novu dimenzija umetnosti u dizajniranju i realizaciji svakodnevnih predmeta koje volimo, čuvamo, primećujemo, rado koristimo. Unikatna i kvalitetna ambalaža podiže ugled proizvoda koji je upakovan tako da bez napora skreće pogled na sebe, ostaje upamćen i iza ostavlja bezlične predmete.

 

Želja svih u Miltinu je da se izbore za svoje mesto na vrhu u svetu grafičkog dizajna, izdvoje od masovne, jeftine proizvodnje isključivo kalitetom, originalnošću, novim idejama i vrednim radom.

 

FILOZOFIJA POSLOVANJA - VIZIJA ŽIVOTA

 

Stvaranje novog života je magija prirode, a nama velika radost i obaveza. Novi život je i inspiracija. Kada su se rodili Miloš i Kristina-Tina, njihova imena su utkana, sada već davne 1990, u još jedan novi život- štampariju Miltin, koja u sebi nosi razvoj i radosti njihovih života.

 

Kako su Miloš i Tina rasli, tako je preduzeće porodice Marković raslo sa njima. Prošli su zajedno nesigurne prve korake, dečje bolesti, radost odrastanja, učenja. Deca su sada mladi, uspešni ljudi i idu nekim svojim putem. Miltin isto tako bira svoj put, rastaje se od običnog, svakodnevnog i prelazi u neki novi nivo, novu stvarnost i kreaciju, odvojivši se svojim umećem i proizvodima od svojih prapočetaka.

 

novosti i akcije

 

MILTIN - 25 godina rada

ZNANJE JE MOĆ!

 

 

Poštovani,

Povodom obeležavanja 25 godina uspešnog rada kompanije Miltin, koja je rasla, ruku pod ruku sa decom čiji inicijali čine njeno ime, odlučili smo da ovaj veliki jubilej proslavimo zajedno sa svim đacima i studentima koji, iz godine u godinu, širom sveta učestvuju na međunarodnim takmičenjima.

 

Saznajte više